Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Christina Aguilera's Home Tour.

Το σπίτι της Cristina Aguilera έχει σαν κυρίαρχο στοιχείο το χρώμα και τον συνδυασμό πολλών και ετερόκλητων στυλ στο ύφος και στα αντικείμενα με κάποια στοιχεία υπερβολής που δικαιολογούνται
λόγω καλλιτεχνικής φύσης. Παρόλα αυτά όλοι μπορούμε να βρούμε ιδέες και έμπνευση και να τις εφαρμόσουμε στον δικό μας χώρο.

 

Γνωστή η εμμονή των γυναικών με τα παπούτσια.Έτσι η Aguilera δεν αποτελεί εξαίρεση. 
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Μια συνηθισμένη και οικονομική βιβλιοθήκη που μπορείτε να  βάψετε σε ένα έντονο, χαρούμενο χρώμα,  μετατρέπετε σε παπουτσοθήκη ελευθερώνοντας παράλληλα αρκετό χώρο στην ντουλάπα μας! Μπορεί να μπει παντού ακόμα και στο υπνοδωμάτιο απλά καλύπτοντας την με μια καλαίσθητη κουρτίνα!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

 ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΚΕΡΑΣΙ  73ΕΥΡΩ(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:70X30X181 CM
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM


Το play room γεμάτο από χρώματα αιχμαλωτίζει το βλέμμα και δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις! Στο χώρο κυριαρχούν οι καθρέπτες και οι εντυπωσιακοί πολυέλαιοι!
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Πάντα ένας πολυέλαιος δίνει ξεχωριστό στυλ και στον πιο απρόσωπο χώρο και δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψετε μια περιουσία για να τον αποκτήσετε. Επωφεληθείτε από καταστήματα στοκ, τις εκπτώσεις, τα παζάρια που κρύβουν πάντα θησαυρούς, ή αγοράστε ακόμα και κάποιον που δεν έχει κρύσταλλα αλλά χάντρες. Η ακόμα καλύτερα φτιάξτε ένα πολυέλαιο από ανεμιστήρα ή από χριστουγεννιάτικες γιρλάντες όπως σας έδειξα στην παλαιότερη δημοσίευση DIY που θα βρείτε: http://styleitchic.blogspot.gr/2011/01/blog-post_06.html




Ο χώρος της κουζίνας εξακολουθεί να ακολουθεί το mix and mache style γεμάτος από ετερόκλητα στυλ, αντικείμενα , χρώματα και επιρροές. Σε λίγα μόνο τετραγωνικά συνυπάρχουν  κλασσικό, μοντέρνο, country, art noveau και επηρεασμένο  από ανατολή στυλ!
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: 'Ένα τραπεζάκι βαμμένο σε έντονο χρώμα δίνει αμέσως πιο μοντέρνο ύφος σε ένα κλασσικό καθιστικό. Το ίδιο κάνουν και τα μαξιλάρια σε ζωηρά σχέδια και έντονα χρώματα και το μοντέρνο χαλί. Ο καναπές και η πολυθρόνα δεν είναι απαραίτητο να είναι στο ίδιο ύφασμα για να δένουν μεταξύ τους.Αρκεί μόνο μία ριγέ ασπρόμαυρη κουρτίνα και ένα μαξιλάρι με απεικόνιση art nouveau πρόσωπο θα δώσουν στυλ ακόμα και στην πιο άχρωμη λευκή και μονότονη κρεβατοκάμαρα.
Ένα σκαμπό μπορεί πάντα να παίξει το ρόλο του βοηθητικού τραπεζιού!
  


Στην τραπεζαρία κυριαρχεί η ανατολίτικη επιρροή στις καρέκλες, και η αντίθεση των χρωμάτων εξακολουθεί και εδώ να είναι έντονη.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Οι κλασικές καρέκλες της γιαγιάς μπορούν να ντυθούν σε ύφασμα με έντονο χρώμα και εκτός από το να μεταμορφωθούν, να ταιριάξουν με διαφορετικό ύφος και χρώμα πολυθρόνα! Ένα ζωγραφισμένο ταβάνι μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει ένα χώρο και να ταιριάξει ακόμα και με λουλουδάτη έντονο χρώμα ταπετσαρία με τελείωμα σε μαροκινό στυλ!




Ο χώρος του μακιγιάζ διατηρεί ένα μοντέρνο και girly στυλ και η αντίθεση του ασπρόμαυρου πατώματος με τον ροζ χρώμα αν και κλασσικός διακοσμητικός συνδυασμός, δεν δείχνει βαρετός λόγω των εντυπωσιακών φωτιζόμενων καθρεπτών που είναι το κύριο διακοσμητικό στοιχείο στο δωμάτιο!
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Διάφορες βαλίτσες ή κουτιά βαλμένα το ένα πάνω στο άλλο εκτός από διακοσμητικό στοιχείο, είναι μια καλή ιδέα για οργάνωση και αποθήκευση. Μία μοντέρνα πολυθρόνα που μπορούμε να βρούμε πολύ οικονομικά στην αγορά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στην κονσόλα του μακιγιάζ όσο και στο σαλόνι! Οι ασπρόμαυρες ρίγες συνδυασμένες με ένα μόνο έντονο χρώμα όπως κόκκινο, ροζ, φούξια, κίτρινο, τουρκουάζ σε ένα τοίχο ή ένα κεντρικό αντικείμενο, πχ τραπέζι, κρεβάτι, καναπέ, είναι ένας ασφαλής διακοσμητικός συνδυασμός που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν σε κάθε δωμάτιο.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ-ΕΚΡΟΥ-ΜΩΒ  70ΕΥΡΩ(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:57X56X69 CM
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου