Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ FENG SUEI


Προσωπικό σας Αριθμό Ενέργειας σύμφωνα με το fengsuei δείχνει την κατεύθυνση από την οποία ρέει το Qi   για την υποστήριξη προσωπική επιτυχία σας, υγεία, σχέσεις και πνευματική ανάπτυξη. Για να βρείτε τον προσωπικό σας Αριθμό Ενέργειας, κοιτάζω προς τα πάνω την ημερομηνία γέννησής σας και το φύλο στον πίνακα παρακάτω: 
 .

Αφού βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό σύμφωνα με την ημερομηνία γέννησης και το φύλο από τον παραπάνω πίνακα, μπορείτε να βρείτε ποιες είναι οι καλύτερες σας κατευθύνθεις που είναι καλό να χρεισημοποιείτε όταν κοιμάστε, εργάζεστε, και γενικότερα είναι καλό να βρίσκονται τα δωμάτια που περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Αυτό θα βελτιώσει τις σχέσεις, προσωπική ανάπτυξη, επιτυχία και υγεία.


ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ FENG SUEI ΤΟΝΙΖΩ ΟΤΙ 

-ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ, ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ, ΚΤΙΡΙΟ  ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ     ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ 
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΙΞΥΔΑ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
-ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΙΝΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΠΩΣ  ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Η ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΟΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου