Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΕΜΑΤΟ ....ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ!

                                                  photo www.twostorycottage.com

Ένα υπέροχο δωμάτιο γεμάτο φωτεινά χρώματα ανακάλυψα στο www.twostorycottage.com. Το δωμάτιο αυτό είναι ιδανικό για παιδιά, αγόρια και κορίτσια, εφήβους ακόμα και φοιτητές μια και το κυρίαρχο διακοσμητικό στοιχείο είναι οι ουρανοξύστες, που ανάλογα με τις υπόλοιπες διακοσμητικές πινελιές μπορεί να μεταμορφωθεί σε υπνοδωμάτιο για όλες τις παραπάνω ηλικίες.



Αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα για την ζωγραφική των τοίχων θα βρείτε  http://www.twostorycottage.com/2011/05/where-we-play.html. Πρόκειται για ένα απλό σχέδιο από παραλληλόγραμμους ουρανοξύστες σε διαφορετικούς χρωματισμούς, που μπορεί να εφαρμοστεί από ακόμα και τον πιο αρχάριο στη ζωγραφική!  Αν το δωμάτιο απευθύνεται σε έφηβους ή φοιτητές, πολλές αναπαυτικές μαξιλάρες τοποθετημένες στο πάτωμα θα φιλοξενήσουν τους φίλους, ενώ οι χρωματιστές βαλίτσες ή μπαούλα τοποθετημένες η μία πάνω στην άλλη, προσφέρουν έξτρα χώρο αποθήκευσης. (ιδέες με βαλίτσες  http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html & μπαούλα    http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_421.html)

photo superhero theinspiredroom

Μία παραλλαγή της ζωγραφικής του τοίχου είναι η παραπάνω όπου το χαμηλότερο επίπεδο του τοίχου έχει βαφτεί στο επιθυμητό χρώμα, εδώ με μπλε  το φόντο σε ανοιχτότερο μπλε και οι ουρανοξύστες σε μαύρο χρώμα. Τα υφάσματα ακολουθούν τις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις με αντίθεση το κόκκινο χρώμα, ενώ μία υπέροχη διακοσμητική λεπτομέρεια αποτελούν οι στάμπες super ηρώων τυπωμένες στις  μαξιλαροθήκες, στοιχείο για μικρά και ....μεγάλα παιδιά.

photo chemsetcomics.com
Aν το δωμάτιο προορίζεται για μικρότερες ηλικίες, στον τοίχο απέναντι από τους ουρανοξύστες, κολλήστε ένα αυτοκόλλητο από κάποιον super ήρωα ( που μπορεί εύκολα αργότερα να αφαιρεθεί όταν τα παιδιά μεγαλώσουν) ,  για να ...προστατεύει την πόλη! Βάψτε την πόρτα με μπογιά μαυροπίνακα, και αφήστε τα παιδιά να δημιουργούν καθημερινά τα δικά τους έργα τέχνης.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

SPIDERMAN ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ
ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ SPIDERMAN 304X243 78euro
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω email:styleitchicshop@yahoo.com αποστολή με courier πανελλαδικά με έχτρα χρέωση 5 ευρώ. 

photo rafirafi.com

 Εναλλακτικά βάψτε τον απέναντι τοίχο σε ουδέτερο χρώμα που θα τονίζει την αντίθεση των χρωμάτων των κτιρίων. Διαλέξτε  σεντόνια με καρτούν ή super heros, κολλήστε ένα αυτοκόλητο super ήρωα σε μιά απλή ντουλάπα και μεταμορφώστε την στο λεπτό, και αφαιρέστε τα όταν τα παιδιά μεγαλώσουν.  



Ένα κάδρο που απεικονίζει μία μεγαλούπολη και η διακόσμηση ολοκληρώθηκε εύκολα, γρήγορα και οικονομικά. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:
ΠΙΝΑΚΑΣ 30Χ30 25euro
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω email:styleitchicshop@yahoo.com αποστολή με courier πανελλαδικά δωρεάν.

Εναλλακτικά δημιουργήστε ένα δωμάτιο με θέμα τα αεροπλάνα και τα ταξίδια, εξίσου οικονομικά ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης   http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_03.html!














2 σχόλια: