Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ...


round dinning table with wooden  top

Προτείνοντας σας σήμερα ιδέες με στρογγυλά τραπέζια και τραπεζαρίες, θα εμπνευστείτε για να συνδυάσετε στρογγυλά τραπέζια ή τραπεζαρίες με γυάλινη επιφάνεια που ήδη διαθέτετε διακοσμώντας εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, ενώ αν σκοπεύετε να αγοράσετε θα βοηθηθείτε για να επιλέξετε το κατάλληλο στυλ που ταιριάζει στον δικό σας χώρο.

ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ MINIMAL ΣΤΥΛ: 


ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ  ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΓΥΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΒΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΠΛΑΜΑ ΔΡΥΟΣ ΣΕ WENGE ΧΡΩΜΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ:76 ΥΧ152 CM ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ
ΤΙΜΗ 1340 ΕURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ +20 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM

Σε minimal στυλ η τραπεζαρία με την επιβλητική ογκώδες wenge βάση της φωτογραφίας συνδυάστηκε με  λευκό χρώμα στο γυαλί. Ανάλογα με τις καρέκλες που θα σσυνδυαστείμπορεί να δημιουργήσει και διαφορετικού ύφους διακόσμηση...
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ: Κεντρική τραπεζαρία σε σπίτια με μοντέρνο στυλ διακόσμησης, αίθουσα συνεδριάσεων επαγγελματικών χώρων,   ξενοδοχείων, βίλες και εξοχικά σε μοντέρνο  στυλ.

ΛΙΤΟ MINIMAL ΣΤΥΛ:


ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ME ΓΥΑΛΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ  ΒΑΣΗ ΣΕ ΜΑΥΡΟ Ή ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ:75 ΥΧ152CM ΔΙΑΜ.-ΤΙΜΗ 980 ΕURO(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ +20 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM



Η τραπεζαρία της φωτογραφίας διαθέτει εντυπωσιακή  αλλά ταυτόχρονα λιτή βάση σε λευκό ή  μαύρο χρώμα η οποία δείχνει σαν μοντέρνο γλυπτό    που της δίνει ένα πιο ενδιαφέρον στυλ, παραμένοντας όμως πιστή στο minimal ύφος...
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ: Κεντρική τραπεζαρία ή σαν τραπεζαρία κουζίνας σχεδιασμένης σε μοντέρνο στυλ, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, βίλες και εξοχικά σε μοντέρνο στυλ.

 ΚΛΑΣΣΙΚΟ Ή ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΣΤΥΛ: 



ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΞΥΛΙΝΗ  ΒΑΣΗ  & ΓΥΑΛΙ  10mm ΣΕ ΚΑΡΥΔΙ ΧΡΩΜΑ
ΔΙΑΣΤΑΣΗ: 122CM ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ- ΤΙΜΗ 342ΕURO (ΜΕ ΦΠΑ)
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ  EAMES: 64 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM

H ξύλινη βάση της παραπάνω τραπεζαρίας προσθέτει μια κλασσική πινελιά και μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινες καρέκλες σε κλασσικό στυλ και να τοποθετηθεί σε σπίτια με κλασσικού στυλ διακόσμηση, ενώ αν συνδυαστεί με μοντέρνες καρέκλες που φέρουν retro πινελιές και χρώματα όπως οι καρέκλες eames, δημιουργεί ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ: Κεντρική τραπεζαρία ή σαν τραπεζαρία κουζίνας σχεδιασμένης σε μοντέρνο ή κλασσικό στυλ, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, βίλες και εξοχικά σε μοντέρνο ή κλασσικό στυλ, σπίτια με retro αισθητική.

eames table chair woodn legs

photo google.com

Μια στρογγυλή τραπεζαρία με retro αναφορές όπως η στρογγυλή τραπεζαρία Eames  συνδυασμένη με EAMES καρέκλες είναι ιδανική για να αναδείξετε vintage-retro έπιπλα που ήδη διαθέτετε και θέλετε να τους δώσετε ένα λίγο πιο μοντέρνο ύφος.
ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΧΩΡΟΥΣ:  Λόγω της μικρής της διάστασης είναι ιδανική για μικρούς ενιαίους  χώρους καθιστικού-τραπεζαρίας ή για τραπεζαρία που ενσωματόνεται μέσα σε μια κουζίνα. Συνδιάστε την με διακοσμητικά  αντικείμενα σε  μοντέρνο ή ρετρό στυλ.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:
eames round table chair woodn legs

ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ EAMES ΔΙΑΣΤΑΣΗ D60 X Y 68 CM ΣΕ ΛΕΥΚΟ-ΜΑΥΡΟ 
ΤΙΜΗ:64 EYRO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)+15 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


ΚΑΡΕΚΛΑ EAMES ΜΕ ΞΥΛΙΝΑ ΠΟΔΙΑ 
  ΛΕΥΚΟ-ΜΑΥΡΟ:44 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)+5e ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΡΟΖ-ΣΙΕΛ-ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ-ΠΡΑΣΙΝΗ: 54 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)+5e ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου