Σάββατο 2 Απριλίου 2016

8 ανατρεπτικές decor ideas που ήρθαν για να μείνουν by Jenny.gr


Το decor & design όσο εξελίσσονται τόσο περισσότερο εκπλήσσουν με τις εναλλακτικές προτάσεις για το σπίτι, οι οποίες ξεφεύγουν αρκετά από τα συνηθισμένα. Οι βασικοί κανόνες για τη διαρρύθμιση και διακόσμηση των χώρων μπορεί να παραμένουν σταθεροί όμως σε κάθε χρονιά ανακυκλώνονται μέσω μίας διαφορετικής οπτικής και αισθητικής άποψης. Δείτε μερικές ιδέες για να επαναπροσδιορίσετε τους χώρους σας κάνοντας τους ακόμα πιο βιώσιμους και όμορφους με απλές και εύκολες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση η οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να ανταποκρίνεται στην προσωπικότητα σας αλλά και στις ανάγκες του χώρου.

HOT SPOTS:

Τα hot spots σε έναν χώρο αποτελούν ένα από τα εντονότερα προσωπικά στοιχεία. Οι λάτρεις του καφέ θα προτιμούσαν σίγουρα ένα stylish coffee station σε ένα ελεύθερο σημείο σε σχέση με ένα απλό stand με φωτιστικό και καθρέφτη.

BOHO STYLE:
 
Το κρεβάτι δεν είναι υποχρεωτικό για το υπνοδωμάτιο. Το boho decor αρκείται και με ένα καλό στρώμα πάνω σε ξύλινη παλέτα.
 MIX & MATCH DINNING ROOM:

 Η τραπεζαρία δεν είναι απαραίτητα set με τις καρέκλες, ούτε συνδυάζεται με κάποιο σύνθετο.
JUST ADD COLOR:

Τα χαρούμενα χρώματα και τα stylish αντικείμενα ζωντανεύουν ένα ουδέτερο καθιστικό.
WALLPAPERS ARE BACK:

Τα έντονα χρώματα και οι μοντέρνες ταπετσαρίες και χαλιά δημιουργούν μία χαρούμενη εικόνα στην είσοδο του σπιτιού και όχι μόνο. Πλέον χρησιμοποιούνται χωρίς δισταγμούς ακόμα και σε χώρους με κλασσικό design.
OPEN KITCHEN:

Τα ανοιχτά ράφια στην κουζίνα και οι νησίδες σε συνδυασμό με μοντέρνα και industrial έπιπλα δε θυμίζει σε τίποτα την συνηθισμένη εικόνα της.
BATHROOM UPDATE:


Το μπάνιο τα τελευταία χρόνια τείνει να θυμίζει περισσότερο δωμάτιο.

IN AND OUT:

Το «μέσα» μεταφέρεται «έξω». Η τάση αυτή να συνθέτει τους εξωτερικούς χώρους που θυμίζουν εσωτερικούς, αγαπήθηκε πολύ.

πηγή:jenny.gr - photos:google.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου