Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ E-XCLUSIVE.COM

  ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 5euro - http://mikk.ro/VtW

Αν ήδη έχετε αρχίσει να οργανώνεται την καλοκαιρινή σας γκαρνταρόμπα και να επιλέγετε τι θα  πάρετε μαζί σας στην βαλίτσα των διακοπών,η εταιρεία https://www.e-xclusive.com προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε ρούχα, και μάλιστα σε απίστευτες τιμές που ξεκινούν από τα 5 ευρώ!

ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 5euro - http://mikk.ro/VtX


ΤΟΠ ΔΑΝΔΕΛΑ ΤΙΜΗ: 5euro - http://mikk.ro/Vta

Ρούχα ευκολοφόρετα και για όλες τις ώρες,  που αποστέλλονται στο σπίτι σας δωρεάν για αγορές από 30ευρώ, ή  με χρέωση 3ευρώ για μικρότερο ποσό αγοράς...

ΦΟΥΣΤΑ  ΔΑΝΔΕΛΑ ΤΙΜΗ: 5euro - http://mikk.ro/Vtc

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή  με χρέωση μόλις 3 ευρώ...

ΚΟΛΛΑΝ ΤΙΜΗ: 5eurohttp://mikk.ro/Vtd

 ...ενώ αν για οποιοδήποτε λόγο επιστρέψετε το προϊόν, η αποστολή  είναι δωρεάν...

ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 10euro - http://mikk.ro/Vtf
ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 10euro - http://mikk.ro/Vti
Η εταιρεία https://www.e-xclusive.com λέει κατηγορηματικά ΟΧΙ στην παιδική εργασία, συνεργάζεται  αποκλειστικά και μόνο με  Ελληνικές βιοτεχνίες ενώ για τα υλικά τα οποία εισάγει, ελέγχει  ότι προέρχονται από προμηθευτές οι οποίοι αντιμετωπίζουν με την ίδια ηθική πυξίδα τη συνεργασία μας.  Αυτό σημαίνει ότι τηρούνται οι προδιαγραφές του κατώτατου μισθού, των υπερωριών, της ελάχιστης ηλικίας που είναι νόμιμο να δουλεύει κάποιος και της ασφάλειας στον εργασιακό χώρο, μεταξύ άλλων.
ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 10euro http://mikk.ro/Vte


ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 10euro - http://mikk.ro/Vtj

Από το πιο αρχικό μέχρι το τελικό στάδιο της αλυσίδας ρούχων/προμηθευτών/παραγωγών/πώλησης, συναντούμε τις ηθικές προδιαγραφές του πρότυπου ΕΤΙ (EthicalTradingInitiative). Kι αυτό,διότι θέλει το προϊόν που θα επιλέξεις να βάλεις στην ντουλάπα και στην καθημερινότητά σου, να είναι ποιοτικό τόσο από υλικής όσο και από ηθικής πλευράς.
ΦΟΡΕΜΑ ΤΙΜΗ: 10euro - http://mikk.ro/Vtg

 Έχει σημασία για την εταιρεία να γνωρίζεις ότι τα ρούχα σου δεν έχουνε υποστεί επεξεργασία με καρκινογόνα ή τοξικά υλικά και ότι θα μπορείς να επενδύεις πάντα στην e-xclusive, ξέροντας πως ό,τι αγοράσεις θα είναι μαζί σου για πολύ καιρό και θα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, χωρίς να πέφτεις στην παγίδα του υπερκαταναλωτισμού. Μέρος του να αξιοποιείς με σωστό τρόπο τα χρήματά σου, είναι να αγοράζεις ρούχα που δε φαίνονται απλώς όμορφα αλλά τηρούν και όλο εκείνο το ηθικό πλαίσιο, χωρίς το οποίο γινόμαστε και οι δύο πλευρές συνυπεύθυνες για πολλά από τα κακά που μαστίζουν τον κόσμο μας!

ΦΟΥΣΤΑ ΤΙΜΗ: 10euro - http://mikk.ro/Vth


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου