Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΞΑΓΩΝΑ ΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

photo:google.com


Αν  ψάχνετε εύκολες και οικονομικές ιδέες για να ανανεώσετε τον χώρο σας, μια πρωτότυπη   ιδέα είναι η διακόσμηση με…εξάγωνα αντικείμενα.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ:
-είναι ασυνήθιστα και δεν υπάρχουν στους χώρους των σπιτιών των φίλων σας
-είναι πολύ οικονομικά
-δίνουν μοντέρνα αίσθηση στον χώρο
-μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους
-μετακινούνται και επαναχρησιμοποιούνται εύκολα.

ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ:
ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΠΟΥΦΕ Ή ΣΥΡΤΑΡΙΕΡΑ:
photo:google.com

Τοποθετώντας ένα ή δυο εξάγωνα ράφια επάνω από ένα μπουφέ, ακόμα και αν δεν τα βιδώσετε στον τοίχο έχετε ανανεώσει εύκολα τον χώρο της τραπεζαρίας αρκεί να τα συνδυάσετε με δύο τρία διακοσμητικά αντικείμενα.

 ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ

 ΡΑΦΙΕΡΑ - ΕΠΙΠΛΟ TV  http://mikk.ro/CQ22

Αν θέλετε να δώσετε στυλ ανανεώνοντας ένα συνηθισμένο ή αδιάφορο σαλόνι,  αγοράζοντας μόνο ένα έπιπλο,  απλά αντικαταστήστε το συμβατικό  μπουφε  με ένα  επιπλο σε εξάγωνο σχήμα που  εκτός από την αποθήκευση και τη δυνατοτητα να τοποθετήσετε και την τηλεοραση, θα αποτελέσει το κεντρικό σημείο εστίασης στο χώρο.  Μια και η τηλεόραση αποτελεί συνήθως το κέντρο προσοχής του δωματίου, το ασυνήθιστο σχήμα θα δώσει ένα αέρα ανανέωσης στο δωμάτιο, χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσετε όλο το σαλόνι σας…

ΣΤΟ HOME OFFICE

Αν διαθέτετε γραφείο στο σπίτι, αποφύγετε να το συνδυάσετε με βιβλιοθήκες και ράφια που θα δώσουν ένα πιο «αυστηρό» τόνο στον χώρο σας, ειδικά αν το γραφείο σας βρίσκετε στην κρεβατοκάμαρα. Επιλέξτε να τοποθετήσετε εξάγωνα ράφια στους τοίχους για αποθήκευση και διακόσμηση.
ΣΑΝ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ:

 Τοποθετήστε ένα ή περισσότερα εξάγωνα τραπεζάκια σαλονιού σε ένα  καθιστικό που θέλετε να ανανεώσετε. Θα δώσουν λιγότερο αυστηρό ύφος σε ένα δερμάτινο καναπέ γραφείου, θα ανανεώσουν ένα πιο κλασσικό καναπέ, ενώ θα δώσουν στυλ και προσωπικότητα στο σαλόνι σας ιδιαίτερα αν επιλέξετε να τοποθετήσετε χρωματιστό γυαλί στην επιφάνεια τους.

 ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ:

photo:google.com

Aν θέλετε να αποφύγετε  την συμβατική διακόσμηση με πίνακες ή καθρέπτες στους τοίχους, τοποθετήστε μερικά εξάγωνα ράφια ,δημιουργώντας μια εντυπωσιακή σύνθεση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.… 

ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Ή ΣΚΑΛΑ:

photo:google.com

 Συχνά κάνουμε το λάθος και παραμελούμε μερικούς χώρους του σπιτιού όπως ένας διάδρομος ή σκάλα, μια και πολλές φορές λόγω των περιορισμένων διαστάσεων δεν ξέρουμε πώς να αξιοποιήσουμε τον χώρο. Τοποθετήστε μερικά εξάγωνα ράφια δημιουργώντας μια σύνθεση που  θα αξιοποιήσει  ακόμα και τους πιο μικρούς χώρους…

ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ:

photo:google.com

Αν νοικιάζεται ένα σπίτι, και …μισείτε την βαρετή κουζίνα σας, που εννοείται ότι δεν μπορείτε να ανανεώσετε εύκολα, τοποθετήστε μερικά εξάγωνα ράφια δημιουργώντας μια σύνθεση που θα δώσει «στυλ και προσωπικότητα» με ελάχιστα χρήματα…

ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ-ΕΦΗΒΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:

photos:google.com
 Αν ψάχνετε για μια έξυπνη λύση αποθήκευσης, που μπορεί να τοποθετηθεί τόσο σε ένα βρεφικό δωμάτιο όσο και σε ένα δωμάτιο εφήβου (άρα δεν χρειάζεται να την αντικαταστήσετε όταν το παιδί μεγαλώσει) τα εξάγωνα ράφια θα ομορφύνουν και τους πιο βαρετούς τοίχους…Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού μπορείτε να τα συνδυάσετε με μπογιά μαυροπίνακα ή δημιουργώντας τελείες (poya).

ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ
photo:google.com

 Ακόμα και το πιο μικροσκοπικό μπαλκόνι μπορεί να δείξει όμορφο αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες. Εξοικονομήστε χώρο και αντί να τοποθετήσετε γλάστρες στο πάτωμα, τοποθετήστε τις σε εξάγωνα ράφια στον τοίχο του μπαλκονιού φτιάχνοντας ένα μινι  «κρεμαστό κήπο» που θα δώσει χρώμα…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:



 

 

 ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΑΦΙ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 30euro
 http://mikk.ro/CCSG

 
ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΑΦΙ  ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ 12.80euro 
http://mikk.ro/CCSH
ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΑΦΙ  ΜΕΤΑΛΛΟ ΞΥΛΟ  76 euro - http://mikk.ro/CVMj

ΣΕΤ ΡΑΦΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΑ: 50e http://mikk.ro/CVMk

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΣΑΛΟΝΙΟΥ-ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΡΑΦΙ 48euro



 

SET ΡΑΦΙΕΡΑ-ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM

6 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΨΕΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Today I was surfing on the internet & found this article I read it & it is really amazing articles on the internet on this topic thanks for sharing such an amazing article.
    Seedbox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Wow I really enjoyed to read that all i will always follow You thanks for the great article.
    It conatains so good knowledge. Full of informative article.
    Here My website for Best seedbox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Today I was surfing on the internet & found this article I read it & it is really amazing articles on the internet on this topic thanks for sharing such an amazing article.

    Seedbox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανέμορφα ράφια για να διακοσμήσει κανείς το χώρο του. Είναι πραγματικά γουστόζικα. Πολλά συγχαρητήρια στη διακοσμήτρια!

      Διαγραφή